Internet storitve

 • Google AdWords oglaševanje

  Oglaševanje na iskalnikih s pomočjo sponzoriranih povezav je lahko zelo učinkovito in dobičkonosno. Pogoj za to je da se ga lotite pravilno. Mi vam lahko pomagamo! Nudimo vam pomoč pri izbiri ključnih besed, pripravo kreativnih rešitev, načrtovanje ter celovito upravljanje oglaševalskih akcij kakor tudi analizo učinkovitosti.

 • Analiza spletnih strani

  Želite na spletno stran privabiti več obiskovalcev, izboljšati učinkovitost poslovanja, povečati prihodke, doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja, graditi dolgoročne odnose z vašimi strankami,... pa ne veste kako?

 • Optimizacija spletnih strani

  90% obiska pride na vašo spletno stran prek iskalnikov. Če vas ni med prvimi zadetki, bodo vaše potencialne stranke obiskovale spletne strani vaših neposrednih konkurentov. Z našo pomočjo lahko pridete do prvih pozicij na iskalnikih in s tem do znatno večjega izkoristka vaše internetne strani.

 • Izdelava spletnih strani

  Izkoristite naše večletne izkušnje na področju načrtovanja in optimizacije spletnih strani. Oblikujemo in izdelamo vam enostavno, uporabno in privlačno spletno stran.

 • Svetovanje

  Dovolite, da vam pomagamo pri doseganju optimalnih rezultatov spletnega nastopa. Svetujemo vam lahko že pri samem procesu načrtovanja spletnih strani, kakor tudi pri njihovi promociji. Izdelava trŽenjsko-komunikacijskih strategij, načrtovanje oglaševalskih akcij, upravljanje oglaševalskih akcij na iskalnikih Najdi.si in Google.com, svetovanje pri načrtovanju in izvedbi "newsletter" marketing kampanj,...